Essentielle olier - Jordens gaver fra doTERRA

Jeg formidler de fuldstændig fantastiske essentielle olier fra doTERRA. Det gør jeg fordi de er 100% rene, naturlige essentielle olier som jeg selv og min familie (og alle de mange, mange kvinder jeg har hjulpet igang med dem) er så utrolig glade for at have noget ved hånden, som altid virker, til at støtte os i fysisk og emotionelt udfordrende situationer.

Olierne kan bruges til bedre fordøjelse, søvn og immunforsvar. Tre helt afgørende områder at vi har styr på. Derudover støtter de ved angst og nedtrykthed, ved stress og emotionelle ubalancer og ved stagneringer både mentalt og fysisk. De er potent naturmedicin uden bivirkninger.

Det jeg elsker ved olierne er, at de er en blid og kærlig støtte, der hvor vi mærker et behov. De støtter også hvor vi måske ikke mærker - de går til roden af problemet. Derfor kan man kalde olierne for et holistisk 'redskab', da de støtter på krop, sind og ånd.

Fordi olierne er af reneste og helt naturlige kvalitet, så genkender kroppen komponenterne i dem som 'naturligt' og derfor kan olierne samarbejde med kroppen om at bekæmpe eller styrke hvad end der er behov for. Olierne får lov at penetrere celler, fordi kroppen genkender komponenterne, og det er ganske unikt og mig bekendt ikke noget nogen andre produkter kan. Så selv videnskaben har fået øjnene op for DoTERRAs olier.

Disse højt vibrerende, høj-potente essentielle olier kan så meget og jeg vil enormt gerne hjælpe dig igang, hvis du føler dig kaldet. Jeg holder forskellige foredrag og workshops om olierne, også online, som du kan komme til hvis du vil. Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere - det vil være mig en ære at hjælpe dig med de områder du ønsker støtte i i dit liv.

Du kan gå direkte til min side og købe olierne under fanen 'Join & Save' - derefter som wholesale costumer og så er det bare om at bestille der fra. Hvis du ikke melder dig ind (som medlem forpligter du dig ikke til noget som helst, men får muligheden for at få 25% rabat det næste år på alle dine køb) betaler du fuld pris for det du køber - jeg anbefaler altid at man melder sig ind, da det er mest økonomisk fornuftigt. Nedenunder her kan du se de kit jeg anbefaler at starte med - der er en del penge at spare når du køber et kit. Hvis du er nysgerrig eller skal have lidt råd og vejledning inden du kaster dig ud i det her, kan du bare tage fat i mig jeg vil altid gerne hjælpe dig og da jeg har over 300 mennesker i mit team, har jeg masser af erfaring at trække på, så du kommer godt og trygt igang.

Home Essentials enrollment kit
Natural Solutions enrollment kit

Klik for min doTERRA hjemmeside

Mama, doula, aware parenting, doTERRA, sacred sisterhood 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon