Doula 

En doula mama er en uddannet omsorgsperson, som udelukkende tager udgangspunkt i naturlige og kærlige løsninger, så den gravide krop kan få optimale betingelser til det, som den er skabt til.

Som kvinde og din professionelle fødsels-støtte tror jeg på din medfødte evne til at føde naturligt, sikkert og roligt. Jeg vil hjælpe dig med at vække din indre fødekraft, urkvinden i dig som har selvtillid og viden nok til at have kontrollen over din krop, din fødsel og din baby. Det er dig der ved og mærker bedst og den styrke vil jeg hjælpe dig med at vække.

Hvad end du ønsker at føde hjemme eller på hospitalet, vil jeg støtte dig i at forberede dig bedst muligt til den fødsel du og I drømmer om. Jeg vil hjælpe dig med at finde de nødvendige ressourcer til at gøre din graviditet, fødsel og efterfødsels-tid til lige det du ønsker.

Jeg vil med glæde være med til lige netop din fødsel, om den er hjemme eller på hospitalet, med eller uden smertestillende og hjælpemidler, så støtter jeg dig og Jer i den oplevelse i ønsker jer. 

Jeg tilbyder altid at vi har en eller to samtaler for at vi kan lære hinanden lidt at kende og se om der er et match, inden vi laver en endelig aftale om et forløb. Det er vigtigt at du og din partner (og evt. resten af familien) og jeg selv har en følelse af at vi kan få et godt samarbejde. Det er vigtigt at du stoler på og føler dig helt tryg ved din doula - det er lidt som at vælge en midlertidig bedste veninde. Derfor kan det være en god idé at tale med et par doulaer inden du beslutter dig endeligt. 

Du er elsket lige som du er.

Alle kan føde smukt.

Enhver fødsel er skelsættende og transformerende.

I graviditeten

- Jeg er til rådighed for dig 24/7 - du har min emotionelle støtte og kan få fat i mig på telefon eller mail til hver en tid. Jeg vil også stå til rådighed med vejledning til at finde de rette ressourcer, skulle du få brug for ekspert-hjælp.

- Mindst to besøg af 2-3 timers varighed hvor vi lærer hinanden at kende, laver fødeplan, energiarbejde (hvis du ønsker dette) og rebozo-massage. 

- Essentielle olier - du har adgang til mine rene, 'therapeutic grade' essentielle olier, og jeg laver også særlige blandinger til at støtte dig, der hvor du har brug for det. De kan f.eks. hjælpe med kvalme, ømhed i kroppen, nervøsitet, søvnproblemer, fordøjelse, styrke immunsystemet og mange andre ting. De kan hjælpe dig med at tune ind på din krop, din baby og hele din sitation og arbejder på celleplan og med det æteriske legeme. De er en støtte såvel fysisk som mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Under fødslen

- Jeg vil være åå kald 24/7 til alle slags bekymringer, spørgsmål eller behov for emotionel eller fysisk støtte. Det er vigtigt for mig at du føler jeg er i det her med dig, så du kan til hver en tid få fat på mig. To uger før og to uger efter termin er jeg på kald til din fødsel og rydder mere eller mindre min kalender, så du kan regne med at have mig fysisk ved din side når fødslen går igang. I denne tid er vi meget i kontakt, på den måde finder vi i fællesskab frem til, hvornår jeg skal komme og være hos dig.  Jeg er her for dig.

- Under fødslen er jeg ved din side non-stop, med mindre du beder om andet. Vi har på forhånd aftalt hvor og hvornår i forløbet jeg møder op og jeg bliver også nogle timer efter fødslen, og sikrer den bedst mulige start for dig, din baby og din nye familie.

- Under fødslen vil jeg sørge for at du har lige det føde-rum du drømmer om. Ved hjælp af tæpper, puder, stearinlys, musik mm. vil jeg sørge for at holde et roligt og kærligt rum, både før, under og efter selve fødslen af din baby. 

- Jeg kan tilbyde fysisk omsorg i form af blid berøring, massage, rebozo, forskellige tryk på kroppen der lindrer eventuelle smerter, brug af essentielle olier til enten at løfte energien eller berolige, alt efter hvad behovet i situationen er. Det er min fornemste opgave at imødekomme dine ønsker lige der, næsten uanset hvad de måtte være - det er det jeg er der for.

- Hvis du har lyst (dette vil vi altid på forhånd have diskuteret - ingen overraskelser under selve fødslen) kan jeg synge, tromme, spille på sangskåle eller lave andet energiarbejde for at vække din indre fødegudinde. 

- Jeg vil være der for dig emotionelt hele vejen igennem. Jeg vil elske dig kære søster og minde dig om din egen kærlighed til barnet du bærer og hele din fødselsproces. Jeg vil hele vejen igennem holde fokus på det positive, mens jeg samtidig anerkender dine følelser. Jeg vil hjælpe dig til at forstå skønheden ved barnefødsler, og hjælpe dig og din partner med at huske de teknikker i har ønsket at bruge igennem fødslen. Jeg vil hjælpe med at grounde dig og minde dig om din kraft og styrke når du har mest brug for det. 

- Jeg vil hjælpe jer med at huske jeres fødeplan, selv i de mest udfordrende situationer vil jeg tage den frem og støtte jer i at vælge i henhold til denne.

- Jeg hjælper jer med at få den nødvendige information i alle situationer, så i kan træffe de rette valg. Jeg støtter jer til hver en tid i de valg i skal træffe og anerkender at valgene er jeres og ikke mine. 

- Jeg er også en støtte for partneren og evt. familiemedlemmer der er en del af forløbet. Det er vigtigt for mig at min tilstedeværelse bidrager til øget tryghed og at jeg er en støtte for alle der er med. Jeg vil hjælpe med at alle ved hvordan de bedst kan være en støtte for dig, smukke kvinde. Jeg vil gøre præcis det du eller din partner har brug for til hver en tid. 

- Essentielle olier vil være med os hele vejen igennem, som et anker der kan give ro på, som en power-bank hvis energien er lav eller som en støtte til at holde dig hjemme i dig selv og i tråd med dine egne drømme og ønsker. Olierne er naturligvis udelukkende med i det omfang du ønsker.

- Jeg kan også assistere i at tage billeder eller filme, dog vil jeg påpege at jeg primært er der som støtte og i fald jeg skal agere fotograf, vil noget af min tilstedeværelse jo blive fokuseret på dette i stedet for dig. Det er jeg helt okay med, du bestemmer, altid.

”Gennem fødslens faser, vil livmodermunden åbne sig! Fuldstændig som fra blomsterknop til fuldt udsprunget ❤️

- Jo smukkere og mere behagelige metaforer du lærer om fødsler, jo lettere kan du være med til at gøre din fødsel”

Post partum - Mothering the Mother

- Overgangen fra kvinde til moder er en helt særlig og sensitiv tid, som ikke blot fortjener at blive fejret ceremonielt, men også at blive æret med den nødvendige støtte til moderen, så hun kan hele og kære for det lille barn, den nye sjæl, der er kommet til verden. Jeg kommer på besøg og er en støtte for dig i amningen, i helingen af din efterfødsels-krop og vi taler fødslen igennem, så du og din partner får mulighed for at bearbejde den transformerende oplevelse i har været igennem. En nybagt moder skal have masser af omsorg og jeg vil give dig fodbad, massage, svøbning eller andet som der er behov for under mit efterfødselsbesøg. Jeg hjælper dig med at finde professionel støtte hvis du har brug for det f.eks. til at få set på amning, stivheder i babys krop eller andet. 

Disclaimer

Som doula er jeg en omsorgsperson. Jeg er ikke ekspert eller fagperson og overlader disse roller udelukkende til de rette personer. Jeg er emotionel støtte, tilbyder fysisk omsorg, giver adgang til de rette ressourcer så i selv kan uddanne jer til at være jeres egne fødeguruer samt hjælper jer med at lave og fastholde en fødeplan hele vejen igennem. Jeg kan ikke tage valg for jer. Jeg vil støtte jer i de beslutninger i tager og hjælpe jer med at få alle de nødvendige informationer i enhver situation. Jeg er her for jer og med jer med mit nærvær og min støtte.

Rebozo

En afspændende massageteknik med et langt stofstykke, hvor du vugges, rystes, masseres, strammes, løftes og klemmes. Jeg benytter desuden essentielle olier under massagen.

Jeg bruger tørklædet, rebozoen (som betyder aflangt stofstykke og er en mexikansk tradition) nærmest som en forlængelse af mine arme. Jeg bruger teknikken især til gravide og fødende, men nybagte mødre, børn, babyer, kvinder og mænd kan alle have gavn af den blide massageteknik.

Med denne teknik kan man:

- lindre graviditetsgener

- lindre smerter f.eks. i lænd og bækken

- hjælpe til at få skabt bedre plads til baby i bækkenet og derved få en bedre position

- være afslappende og afspændende og derved give velvære til dig og dermed din baby

- forberede til et bedre fødselsforløb

Under fødslen kan teknikken:

- virke smertelindrende

- give afspænding

- sætte gang i processerne

- hjælpe barnet længere ned i bækkenet

Stort set alle former for massage er gode for mor og baby under og efter graviditeten. En god massage får dig til at slappe af, og dermed sænke stresshormonerne, hvilket gør det muligt at gå naturligt i fødsel, have en god amning eller andet der er vigtigt i denne tid. Jeg vil glæde mig til at give dig lidt ekstra omsorg med Rebozoen som hjælpemiddel.

En blessing er en ceremoni med forskellige (tilpassede) ritualer, f.eks.  som en del af/i stedet for et traditionelt babyshower, i forbindelse med dåb eller navngivning eller lige når man synes. Jeg har lavet mama-blessing til et babyshower og baby-blessing inden en dåb, som en sacred ceremony inden kirke-velsignelsen. Disse blessings er tænkt som en måde at byde mor og/eller baby velkommen i verden og som et fejring uden fokus på materialisme, som ellers typisk fylder i denne sammenhæng.

Jeg faciliterer typisk:

- sang/musik for mor/baby

- ceremoni og ritualer

- essentielle olier

- forslag til ritualer deltagerne kan bidrage til

- hjælp til at skabe et rum omkring det hele, som er lige efter jeres ønsker

En blessing vil variere i pris afhængig af hvor meget jeg skal komme med. Så det vil være noget vi skal aftale os frem til. 

Blessing

Udtalelser

Dana Schou, Copenhagen

Pernielle made our birth magical! She is intuitive, caring, and she had my wishes as a birthing mother as her top priority. Having Pernielle at the birth ensured that I did not compromise on having the birth I wanted. She was my advocate, was clear on my wishes, and communicated them throughout the experience. Without her there it would have been a very different experience. 

 

Pernielle prepared us during the pregnancy and made herself available anytime I had questions. She armed me with birthing options, parenting techniques, and even helped me find bespoke baby gear ;)

 

After the birth, Pernielle checked in regularly. Connected me professionals that could help me with questions in parenting. Pernielle even led a beautiful spiritual ceremony for our baby with our closest family around to witness Pernielle’s magic. 

 

She went above and beyond in every capacity. I highly recommend Pernielle. She will definitely be there for my second birth and beyond. 

Camilla Willumsen, København.

Pernielle løfter og støtter kvinder og børn ind i deres hjerter. Hun er en fantastisk doula og aware parenting rådgiver og 'spaceholder'.
Hun er nærværende, forbundet og har en høj følelsesmæssig intelligens. 
Jeg holder meget af Pernielle, og jeg kan på det allervarmeste anbefale alt det hun udbyder.

Doula Mama Christina

Pernielle er den her særligt sublime blanding af at være fuldstændig i tråd med universets og Moder jords kerne og samtidig være 100% tilstede og med sit nærvær, hjerte, ærlighed og intelligens altid tilføre en situation noget særligt! Det er på grund af kvinder som Pernielle at denne verden er bedre for familier og børn at være i❤️ Mine største anbefalinger til alt hvad Pernielle er og beskæftiger sig med!

Kevin Maloney, Cph

Pernielle was a superb help for my wife and me through the birth of our first daughter. Before the birth, we met with Pernielle several times to prepare physically, emotionally and spiritually, as well as discuss practical details for our trip to the hospital. During the birth she was incredibly helpful in ensuring we had the birth experience we envisioned. She gave my wife massages to help her relax, helped us stick to our birth plan, and always knew when to take a back seat so that my wife and I could share a private moment. Now, after the birth, she has become our good friend and continues to support us informally on our parenting journey. Having her as our doula was incredibly valuable and enabled us to have a beautiful birth experience. I would highly recommend her!

Jeg tilbyder

14. januar 2017

Fuld doulapakke

Før fødsel 2-3 hjemmebesøg med rebozo massage, mama omsorg, essentielle olier og fødeplan.

På kald til fødsel to uger før/efter termin - fuld støtte under hele fødslen.

Min. 1 besøg efter fødsel med mama omsorg og post-partum støtte.

9000 kr.

14. januar 2017

Hjemmebesøg

Hjemmebesøg inden fødsel med fødeplan og essentielle olier specielt til Jeres ønsker. Desuden rebozo-massage.

800 kr.

14. januar 2017

Rebozo gravidomsorg

Rebozo er en særlig blid, vuggende massage, der udføres med et tørklæde. Jeg lærer jer teknikker i kan bruge selv i graviditeten og under fødslen, og tilføjer mine rene essentielle olier til det hele.

600 kr.

Mama, doula, aware parenting, doTERRA, sacred sisterhood 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon