Mama, doula, aware parenting,

doTERRA, sacred sisterhood.

Healing mothering

   

Om  mig

Min egen rejse har været healing gennem moderskabet

Mit liv er et stort udviklingsprojekt og jeg er på mange måder en helt anden i dag, end jeg var i mit tidligere liv som journalist og tv-tilrettelægger. Da jeg blev mor i 2010, vidste jeg med det samme, at jeg var landet i en rolle, som jeg bare mestrede. Moderskabet er og bliver min essens. Det er her fra alt andet i mit liv udspringer.

 

Jeg er passioneret omkring graviditet og fødsel og ønsker at støtte gravide og deres partnere i at få den bedst mulige graviditet og fødsel, efter præcis de ønsker og tanker de har. Jeg støtter og giver min kærlige tilstedeværelse i alle slags fødsler, og har af princip ingen holdning til hvordan den perfekte fødsel er. Som jeg ser det kan alle føde smukt, uanset hvilke rammer der ønskes eller endes med. Enhver fødsel er en begyndelse og en skelsættende transformation. En mor, en baby og en familie fødes og det er i mine øjne det smukkeste der findes.

 

Jeg arbejder med og formidler doTERRAs fantastiske essentielle olier. De er de reneste og mest højt vibrerende olier jeg er stødt på, og de har hjulpet og hjælper fortsat hver eneste dag mig selv og min familie til emotionel og fysisk sundhed, og på mange måder vil jeg sige at olierne udretter små mirakler. Jeg bruger olierne i alt mit arbejde.

 

Jeg er mama for mine to børn fra 2010 og 2014. Jeg elsker at kunne give dem frihed til at være dem de er, til at gøre det de interesserer dig for, til at lege og lære helt på deres præmisser. Det inspirerer og healer mig hver eneste dag at være vidne til børn der er frie, lige og elsket som de er.

 

Jeg har siden 2014 praktiseret aware parenting, som udarbejdet af Aletha Solter. Denne tilgang til mennesker, følelser, forældreskab og børn har forandret meget i mig. Denne tilgang skal jeg certificeres i, så jeg kan rådgive professionelt om tilgangen. Kort fortalt handler awp om at kunne skabe et familieliv med harmoniske, samarbejdende, empatiske, kompetente ikke-voldelige børn og voksne og dette sker gennem leg, forløsning af følelser og connection. Det kan du læse mere om her.

 

Jeg er medskaber af nogle meget aktive Sacred Sisterhood Kvindecirkler grupper i Danmark med over 800 medlemmer, hvor vi mødes i lighed i søstercirkler i naturen året rundt. Jeg elsker at mødes i ceremoni om bålet med havets nærende brusen som et blødt tæppe at læne os ind i og med bålets varme og ildens kraft til at hjælpe fordybelsen på vej. Det er her i vores feminine styrke og samtidig vores hudløse sårbarhed, at vi mærker hvor forbundet vi alle er. Det er her vi kan tappe ind i den helende energi der opstår, når vi ER med hinanden med åbne hjerter og tid og ro.

Ceremonier og ritualer er blevet mine redskaber i at nå ind til det inderste i os selv. Helt personligt bruger jeg dem til at tune ind og til at skabe rum for mig selv, hvor jeg kan tillade at være med det der er. Jeg arbejder med principper som læner sig op ad Præstindens og Shamanens. Jeg faciliterer kvindecirkler, cacao-ceremonier, retreats (på tegnebrættet) og meget andet. Jeg er en doula, en kvinde der tjener, en livsdoula og min ydmyge rolle er at tjene kvinder og mødre i alle livets faser.

Jeg ser mig selv som en medsøster. Det er mit store kald. Min styrke ligger i det feminine med alt det sårbare og alt det kraftfulde og jeg skaber kvindecirkler og transformerende retræter som hjælper kvinder til at finde deres kraft og dybe forbindelse og visdom indeni.

Alt hvad jeg skaber kan du finde på min Facebook-side og her under Nyheder.

Uddannelse og baggrund

'The healing effects of crying, raging and laughter in children'

Heldags-workshop i London hos 'Flourishing Childhood' om Aware Parenting af Aletha Solter Ph.D. Dette kursus er et led i min certificering til at blive Aware Parenting rådgiver.

Doula mama uddannelsen 

Over seks måneder gennemgik vi teoretisk viden og spirituelle indsigter i Graviditets- og fødselsomsorg. Vi blev indført i etik, mental coaching, og fødslens faser, for at kunne forstå hvori doulaens rolle ligger. Vi fik redskaber til at opbygge en fødeplan med klienter, til at samarbejde med jordemødre og til at forstå at doulaens rolle er som en omsorgsperson og støtte, ikke som en fagperson. Vi fik redskaber til at give rebozo massage og gravid og postpartum omsorg til mor-kroppen og sindet. 'At være en 'Doula Mama' handler om at hvile i sig selv og i sine roller. Om at kende forskel på at støtte, guide og på at give råd. '

Anna Verwaal workshops 'From womb to world'

Over tre dage fik vi indgående undervisning i 'Introduction to the relatively new and exciting field of epigenetic science and pre and perinatal psychology' / 'The long-term effects of the conception, prenatal and birth experience.' / 'Healing from conception, prenatal and birth related imprints & trauma.'

Egen deltagelse i 'YOJO gravid' og 'YOJO baby' - yoga og jordemoder, med undervisning i hjemmefødsler, alternativ smertelindring og i det hele taget at tage sin fødekraft hjem.

Egne studier siden 2015 i Aware Parenting, bl.a. gennem online-kurser, sparring og rådgivning med eksperter og ligesindede rundt om i verden. Jeg studerer, i forbindelse med forældreskabet, med stor interesse også Gabor Maté, Gordon Neufeld, Bruce Lipton, John Holt m.fl.. Som doula mama er jeg optaget af Ina May Gaskin, Ibu Robin Lim og Debra Pascali-Bonaro m.fl..

Tidligere i mit liv har jeg taget en post-graduate i Mode- og Livsstilsjournalistik på London College of Fashion og en diplomjournalistuddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Mama, doula, aware parenting, doTERRA, sacred sisterhood 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon