Mama, doula, aware parenting,

doTERRA, sacred sisterhood.

Healing mothering

   

'The healing effects of crying, raging and laughter in children'

Heldags-workshop i London hos 'Flourishing Childhood' om Aware Parenting af Aletha Solter Ph.D. Dette kursus er et led i min certificering til at blive Aware Parenting rådgiver.

Doula mama uddannelsen 

Over seks måneder gennemgik vi teoretisk viden og spirituelle indsigter i Graviditets- og fødselsomsorg. Vi blev indført i etik, mental coaching, og fødslens faser, for at kunne forstå hvori doulaens rolle ligger. Vi fik redskaber til at opbygge en fødeplan med klienter, til at samarbejde med jordemødre og til at forstå at doulaens rolle er som en omsorgsperson og støtte, ikke som en fagperson. Vi fik redskaber til at give rebozo massage og gravid og postpartum omsorg til mor-kroppen og sindet. 'At være en 'Doula Mama' handler om at hvile i sig selv og i sine roller. Om at kende forskel på at støtte, guide og på at give råd. '

Anna Verwaal workshops 'From womb to world'

Over tre dage fik vi indgående undervisning i 'Introduction to the relatively new and exciting field of epigenetic science and pre and perinatal psychology' / 'The long-term effects of the conception, prenatal and birth experience.' / 'Healing from conception, prenatal and birth related imprints & trauma.'

Egen deltagelse i 'YOJO gravid' og 'YOJO baby' - yoga og jordemoder, med undervisning i hjemmefødsler, alternativ smertelindring og i det hele taget at tage sin fødekraft hjem.

Egne studier siden 2015 i Aware Parenting, bl.a. gennem online-kurser, sparring og rådgivning med eksperter og ligesindede rundt om i verden. Jeg studerer, i forbindelse med forældreskabet, med stor interesse også Gabor Maté, Gordon Neufeld, Bruce Lipton, John Holt m.fl.. Som doula mama er jeg optaget af Ina May Gaskin, Ibu Robin Lim og Debra Pascali-Bonaro m.fl..

Tidligere i mit liv har jeg taget en post-graduate i Mode- og Livsstilsjournalistik på London College of Fashion og en diplomjournalistuddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Mama, doula, aware parenting, doTERRA, sacred sisterhood 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon