Sacred Sisterhood

Det er den feminine tidsalder. Nu. Vi lever i den. Og mange af os mærker kaldet mod at samles med andre kvinder som vi kan læne os ind i med fuld hjertelig tilstedeværelse. Det er healende for os, for generationerne før og efter os og for mennesket rent kollektivt, når vi connecter med hjertet. Derfor elsker jeg at være i et 'sacred sisterhood'.

Mange kvinder kommer til mig fordi de mærker noget åbne sig i dem. En åbning indad i hjertet og i deres essens. De vil gerne have kærlig støtte til at tage på den rejse det er at finde sin feminine visdom, som til hver en tid er tilgængelig for os alle. Og i søsterfællesskabet kan vi give hinanden et rum til at finde den visdom, den feminine energi, vildskaben, kærligheden til alt der er og meget meget mere. Min ydmyge rolle som medsøster er at holde rummet for hvad end der folder sig ud.

Jeg brænder for at holde rum for kvinder hvor jeg faciliterer og du blot skal møde op, alt står jeg for. Her kan du trygt læne dig ind at jeg har dig, at rummet holder jeg, og at jeg har planlagt og sørget for alt. Mange kvinder har et travlt liv som mødre, hustruer, udearbejdende, veninder, døtre og alt det andet, og finder det derfor befriende at kunne komme til mine cirkler, hvor de ikke skal andet end at tilmelde sig og møde op. I disse rum opstår også et fællesskab og en følelse af samhørighed som jeg hver eneste gang føler mig enormt beæret over at være vidne til. Her er vi også alle lige, men jeg har dig og kan hjælpe og støtte dig i at udfolde det der nu udfolder sig her. Med min kærlige tilstedeværelse og min erfaring med at holde rum og arbejde med energier, kan du trygt lade dig holde af mig så du kan mærke roen indfinde sig, sådan at du kan begynde at høre dit hjertes og din sjæls stille hvisken blive mere og mere tydelig.

Jeg har desuden med-skabt Sacred Sisterhood Kvindecirkler fællesskabet, som der findes to smukke facebook-grupper for. Her mødes vi, typisk ude i naturen, og sam-skaber cirkler der flyder med hvad end der er på spil eller opstår. Det vil sige her er ingen facilitator vi skaber det hele i fællesskab. Vi kommer med vores trommer, thekander, tæpper, brænde til bål, ofringer til alteret osv. og så bliver det præcis som det skal være, i samspillet med hinanden og alt der er. Nogle kommer uden noget, men med dem selv og deres til hver en tid smukke energi og bare er med det der er, andre har lavet en kæmpe kande the de deler ud af, eller holder rummet sammen med os andre med trommespil og sang. Ingen er mere eller mindre og vi er sammen om at udforske energierne, følelserne og alt hvad der er i os hver især og allesammen. Vi deler i fortrolighed og fra hjertet. Denne måde at mødes i kvindefællesskabet på er helende for det feminine i os hver især og i det kollektive. Du er til hver en tid velkommen, smukke søster, grupperne finder du nederst her på siden.

Sociale medier

Sacred sisterhood kvindecirkler

  • Grå Facebook ikon

Primært for begivenheder og fællesskab på Sjælland. Alle kvinder er velkomme.

Sacred Sisterhood Kvindecirkler Aarhus

  • Grå Facebook ikon

Alle kvinder er velkomne i denne gruppe hvor du kan se events og læne dig ind i kvindefællesskabet i og omkring Aarhus.

Mama, doula, aware parenting, doTERRA, sacred sisterhood 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
Blander_olier_til_vores_kvindecirkel_i_a